Thema nieuwsbrief juni 2024 (2024)

Bereid je voor op de zomerperiode

Beste Dataduiker-gebruiker,

Of je nu een nieuwe of doorgewinterde gebruiker bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in en rondom SERA Dataduiker. Daarom delen we vanaf nu elke maand waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende ideeën met jou. Alles om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit SERA Dataduiker kunt halen.

Nu de zomervakantie steeds dichterbij komt, is de kans groot dat jij al volop bezig bent met voorbereidingen treffen voor de zomerperiode. Van vakantieroosters maken en zomercursussen inplannen tot aan recreatief zwemmen.

Maar wist je ook al dat je per accommodatie een vakantierooster kunt instellen? En heb je er al eens aan gedacht om met tijdelijke kortingscodes te werken zodat je jouw bezoekers altijd een aantrekkelijk aanbod kunt doen? Dit en meer lees je in in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Vakantierooster per accommodatie instellen

Wil je verschillende vakantieroosters invoeren, bijvoorbeeld omdat je meerdere locaties hebt en overal andere openingstijden gelden? Stel nu je vakantieroosters in per accommodatie via de Backoffice.

Ik wil weten hoe dit werkt >

Thema nieuwsbrief juni 2024 (1)

TIP!Geef het vakantierooster de naam van de ingestelde accommodatie. Dan weet je altijd precies welk vakantierooster je moet kiezen.

Bereik internationale bezoekers met een vertaalde versie van jouw website

Ontvang je bezoekers uit het buitenland?Of wil je dat deze doelgroep juist meer (online) tickets koopt? Dan is het belangrijk om jouw website in een andere taal beschikbaar te maken.

Met de vertaalmodule van SERA Dataduiker is het mogelijk om jouw website, inclusief producten, te vertalen naar het Engels en het Duits.

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Vertaalmodule inclusief training: Hiermee kun je zelfstandig aan de slag met het vertalen van jouw website. Wij voorzien je van de nodige training om dit proces soepel en effectief te laten verlopen.
  • Vertaalmodule inclusief volledige ontzorging: Wij nemen het gehele vertaalproces voor onze rekening, van de inrichting tot de vertalingen zelf. Zo kun jij je volledig blijven richten op jouw eigen werkzaamheden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Stuur vrijblijvend een bericht naar Monica viamonica@sera.nl.

Thema nieuwsbrief juni 2024 (2)

Scannen waar je maar wil met handscanners

Wil je de doorstroom van bezoekers bevorderen op drukke dagen? Blijf je graag in contact met je klanten? Wijs je klanten graag op de veiligheidsmaatregelen? Of wil je kaartjes scannen bij het buitenbad? In al deze situaties vormen handscanners een handige oplossing.

Met de handscan-software van SERA Dataduiker kun je overal scannen, zolang er een werkende internetverbinding is. Zo kun je ter plekke de pasjes en losse tickets van bezoekers controleren. De scanner ondersteunt barcodes, QR-codes en heeft zelfs een paslezer.

De fysieke handscanners worden geleverd door onze vaste partner IT Optionen zijn binnen twee weken leverbaar (na akkoord op de offerte).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw accommodatie? Stuur vrijblijvend een bericht naar Monica viamonica@sera.nl.

Thema nieuwsbrief juni 2024 (3)

TIP!Maak je al gebruik van de handscanners? En ervaar je dat de handscanners soms de NFC-chip lezen in plaats van de QR-code? Houd de telefoon met daarop de QR-code dan op minimaal 60 cm afstand van de handscanner. Op deze manier herkent de scanner alleen de QR-code en niet de NFC-chip.

Kortingscodes gebruiken als de reserveringen achterblijven

Zijn bepaalde faciliteiten in de zomerperiode tijdelijk niet beschikbaar? Is het slecht weer en is het buitenbad gesloten, of is het juist zo mooi weer dat mensen liever naar het strand gaan? In zulke situaties kan het dat de reserveringen achterblijven.

Om toch bezoekers naar je accommodatie te trekken, loont het om gebruik te maken van (tijdelijke) kortingscodes. Dit is een win-win situatie. Waarom? Jij vult je tijdsblokken en je bezoekers krijgen een aantrekkelijk aanbod.

Met SERA Dataduiker genereer je eenvoudig (tijdelijke) kortingscodes. Deze code kun je bijvoorbeeld voor één dag beschikbaar stellen. Vervolgens deel je deze code online met jouw bezoekers, bijvoorbeeld via social media of je website.

Zo genereer je kortingscodes >

Deel belangrijke mededelingen op je website en social media kanalen

Houd je jouw bezoekers graag op de hoogte van belangrijke mededelingen? Gebruik hiervoor dan actief je website en social media kanalen.

Met SERA Dataduiker kun je eenvoudig nieuwsberichten en agendapunten op je website plaatsen. Dit helpt niet alleen om je klanten geïnformeerd te houden, maar versterkt ook je online aanwezigheid en professionaliteit. Door regelmatig updates te plaatsen, blijf je top-of-mind bij je klanten en bouw je een betrouwbare reputatie op.

En vergeet niet om je social media kanalen te gebruiken om updates te delen en door te linken naar je website voor meer informatie. Social media is een krachtig hulpmiddel om je bereik te vergroten en interactie met je doelgroep te stimuleren. Door consistent en strategisch gebruik te maken van deze kanalen, zorg je ervoor dat je klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en belangrijke gebeurtenissen.

TIP!Wil je geen rijen of oponthoud bij je kassa? Maak een QR-code van je ticketpagina en hang deze op een openbare plek bij je entree. Zo kunnen bezoekers online een ticket kopen en direct doorlopen.

Zo maak je een QR-code van je ticketpagina:Ga naar je ticketpagina, klik op je rechter muisknop en druk op 'QR-code maken voor deze pagina'.

Thema nieuwsbrief juni 2024 (4)

Thema nieuwsbrief juni 2024 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5669

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.